Spolek POLIS zve na seznamovací kurz

Milé budoucí prvačky, Milí budoucí prváci,

s potěšením vám oznamujeme, že i letos se pro vás bude konat seznamovací kurz, na kterém se seznámíte s chodem Ústavu politologie, dostanete tipy a rady od svých starších kolegů a v neposlední řadě se poznáte mezi sebou, takže první den na „vejšce“ už nebude tak stresující.

Seznamovací kurz se bude konat od pátku 16. září do neděle 18. září.

V případě zájmu o účast prosím vyplňte formulář nejpozději do 20. srpna.

Cena bude přibližně 1500,- Kč, ale zatím nic platit nemusíte. Přesné údaje o ceně, ubytování, stravě a programu vám zašleme na základě počtu přihlášených. Už nyní ale můžeme slíbit nabitý zářijový víkend v Českém ráji. Na programu Vás čekají přednášky na téma „Jak překonat SIS?“ a „Jak se neztratit na ÚPOLu?“ , (ne)povinný výlet do přírody, samozřejmě obligátní seznamovací hry a podobný legrace… a volný večerní program, v rámci kterého se sblížíte nejen se svými budoucími spolužáky, ale i se studenty vyšších ročníků, kteří vám dozajista rádi poskytnou praktické informace (nejen) o studiu.

Členové spolku POLIS z vlastní zkušenosti doporučují seznamovák absolvovat. V případě doplňujících dotazů se nebojte nás kontaktovat skrze sociální sítě, nebo na polispolek@gmail.com.

Budeme se těšit a snad se v září uvidíme!

Váš POLIS spolek